Våra hotell

Våra anläggningar är hotellet Scandic Visby, semesterbyn Visby Gustavsvik och Strandvillan i Visby. Scandic Visby är Gotlands största hotell. Visby Gustavsvik erbjuder lägenheter, stugor och dubbelrum. För dig som önskar samla familjen, vänner eller företaget erbjuder Strandvillan ett unikt boende precis intill havet i Visby

Scandic Visby

Färjeleden 3, 621 58 Visby

Scandic Visby är centralt beläget mitt emot färjeterminalen, med Gotlands vackraste solnedgång. Våra gäster bor några minuters promenad från den medeltida stadskärnan. Hotellet är utrustat med utomhuspool, gym och en relax med bubbelpool och bastu. I hotellets restaurang serveras god vällagad mat anpassad efter säsong. Hotellet och restaurangen är miljöcertifierad av Svanen. Scandic Visby är med sina 214 rum Gotlands största hotell.

Boka seniorpaket

www.scandichotels.se/visby
scandic_1216-1661344961.jpg
scandic_7757.jpg
scandic_1146.jpg

Visby Gustavsvik

Snäckgärdsvägen 50 621 51 Visby För vägbeskrivning, se anläggningens hemsida

Visby Gustavsvik ligger intill havet strax norr om Visby. Semesteranläggningen är belägen inom gång- och cykelavstånd från den medeltida stadskärnan. Vi erbjuder en stor variation av boenden och har en kapacitet på över 500 bäddar. Det finns dubbelrum där frukost, sänglinne och slutstädning ingår men även stugor och lägenheter med självhushållning. Här finns tvättstuga, strandbastu och gratis parkering. Gästerna kan välja det som passar bäst för dem.

visbygustavsvik.se
gustavsvik-86-kopiera.jpeg
gustavsvik-77.jpeg
21_hires_gustavsvik_0661.jpeg